poker wordpress themes


Biserici Penticostale BrasovMOTTO: Concurenta nu doarme


Biserica Creştină Penticostala, Mihai Viteazul 568, Apata, Braşov Romania
Biserica Creştină Penticostala, Branduselor 4 6, Brasov, Braşov Romania
Biserica Creştină Penticostala, Principala 946, Poiana Marului, Braşov Romania
Biserica Creştină Penticostala, Laterala 64, Codlea, Braşov Romania
Biserica Creştină Penticostala, Parcului 22, Fagaras, Braşov Romania
Biserica Creştină Penticostala, Izvorului 70, Crizbav, Halchiu, Braşov Romania
Biserica Creştină Penticostala, Morii 39, Sacele, Braşov Romania
Biserica Creştină Penticostala, Promenezii 35, Rupea, Braşov Romania
Biserica Creştină Penticostala, Sanpetru 551, Sanpetru, Braşov Romania
Biserica Creştină Penticostala, Grivita Rosie 10, Zarnesti, Braşov Romania
Biserica Creştină Penticostala, str. Laterala nr.64, Codlea, Braşov Romania 

via: http://www.crestinul.ro/adresepenticostali.htm#_top

13 Responses to “Biserici Penticostale Brasov”

 • tarina says:

  Se naște Partidul penticostalilor româno-americani
  Acasă » Actualitate

  GURAU IOAN SI JUGARU AU VIZITAT SUA PENTRU A OBTINE UN LOC ELIGIBIL PE LISTA ACESTUI PARTID PENTRU PARLAMENT.Securisti tot sa suga au de gand nu slujirea lui HRISTOS
  Este de notorietate faptul că parlamentarii pedeliști din SUA și Canada care reprezintă diaspora românescă în Parlamentul României, Mircea Lubanovici și Viorel Riceard Badea sunt membrii ai Bisericii penticostale de peste Ocean. Trecutul și afacerile lor dubioase cu falanga pedelistă de la Cluj și Chicago, au fost descrise pe larg de cotidianul.ro. (http://www.cotidianul.ro/pdl-chicago-un-centru-de-operatiuni-politice-si-financiare-144242/)
  Ziarul clujean Foaia Transilvană spune că Uniunea Creştin – Democrată din România (UCDR) este coagulată în jurul miliardarului penticostal Lazăr Gog şi a cumnatului acestuia, milionarul Victor Fărăgău. Acest nou satelit al PDL are printre membri o serie de foşti membrii ai PNL sau PNȚ-CD.
  Lazăr Gog, personajul în jurul căruia pedeliștii construiesc acest partid al penticostalilor româno-americani, e anchetat pentru dispariția a peste 4 milioane de dolari din gestiunea Bisericii Emanuel Anaheim CA, USA. Acest uriaș scandal în care Gog este acuzat de furtul a 4 milioane USD a dus la scindarea în două biserici diferite, trei pastori părăsind board-ul bisericii mamă.
  Diversiunea înființării Partidului Creștin Roman, în Spania, i-a determinat pe penticostalii pedeliști excluși din PNȚ-CD și PNL să se înroleze în oastea lui Victor Farăgău, cumnatul lui Lazăr Gog. Acești aventurieri politici, împinși de la spate de Băsescu și PDL sunt hotărâți să ia de la Partidul Creștin Românm, voturile evangheliștilor români de peste tot. Care nu sunt deloc puține. În jur de vreun milion de voturi este vorba.
  Potrivit site-ului propriu, Grupul de iniţiativă al UCDR este format dintr-o serie de personaje controversate:Gurau Ioan-pastor, Victor Fărăgău – antreprenor, Gheorghe Staniște – prezbiterian, antreprenor, David Ille – medic, Vasile Boari – profesor universitar, Mircea Căpuşan – medic, Adi Petrice – specialist ştiinţe politice, Gabi Cabău – fizician, Ioan Lupoian – antreprenor, Gabi Moldovan – prezbiter, Gabi Covaşă – pastor, Bia Marian – economist, Dorel Cotan – antreprenor, Andrei Neamţu – antreprenor.Jugaru Eugen-diacon
  Pentru a înțelege cât mai bine cam care e profilul moral al acestor veleitari care vor să ajungă în Parlamentul României, reproducem comentariul unui român din SUA, postat pe un forum al penticostalilor româno-americani:
  “Impostorii sunt un grup de pastori, oameni de afaceri crestini dubiosi si pseudo-activisti crestini ratati, avizi de putere si de onoruri publice – dupa ce au parvenit pe cai mai putin licite si transparente. Pentru a nu li se studia si verifica CV-urile, averile adunate si trecutul lor dubios au lansat la apa ideea si Manifestul Partidului Crestin din Romania (P.C.R.) – un fel de partid comunist crestin.
  Din pacate in aceasta aventura au fost atrasi si multi oameni creduli, naivi si fraieri, chiar si bloggeri tineri imaturi si neexperimentati care, pentru un pumn de Dolari sau Lei, mediatizeaza proiecte politice pseudo-crestine, sortite din start esecului.”

Leave a Reply

Linkuri Partenere


free poker money